1ste Schoolfuif

schoolfuif1

Zaterdag 24 september was het eindelijk zover: de allereerste FUIF georganiseerd door ons als ouderraad! Het was een beetje spannend voor ons omdat we niet wisten waar we ons aan konden verwachten. Het heeft wel iets om na te denken over welke cocktails je gaat serveren of welke randanimatie (make-up, tattoo’s of niet?!) je gaat voorzien. We hadden gigantisch veel zin in het scheppen van een toffe setting voor jong en ietsje minder jong. Net als ons had onze DJ de drive om er een waar feestje van te maken. Van in het begin kreeg hij de kleinste dansers mee op de dansvloer. Die dansvloer is de hele fuif lang een plek van plezier geweest. Yes, we did it!

Dank je wel trouwens aan de mama’s en papa’s maar ook aan de vele indieners van verzoeknummers voor en tijdens de fuif. Jullie hebben er samen met ons een geweldig feestje van gemaakt. On to the next edition 🙂

 

schoolfuif2

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.